Tatai Sokadalom

S

PROGRAMOK (hamarosan)
GYIK

2024-ben is lesz sokadalom!

Örömmel jelentjük be, hogy idén immár 24. alkalommal kerül megrendezésre a Tatai Sokadalom Néptáncfesztivál, amelynek keretében Tata városi művészeti díjainak átadására is sor kerül.

Ha szeretnétek egy csodálatos hétvégét tölteni a természetben, miközben megismerkedhettek  a népi kultúrával, akkor nincs jobb helyszín, mint a Sokadalom! A fesztivál a Cseke-tó partján, az Angolkertben lesz, és lehetőséget nyújt arra, hogy közelebbről megismerkedjetek a magyar népművészettel és táncokkal.

A rendezvénynek az idén is számos programja lesz, amelyek között szerepelnek néptáncbemutatók, népzenei koncertek, kézműves vásár, gasztronómiai különlegességek, valamint egyéb szórakoztató tevékenységek is. Részletes programokért görgesse lejjebb. A Tatai Kenderke Néptánc Egyesület idén is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél színesebb és változatosabb programokat kínáljon az érdeklődőknek.

Az esemény ideális lehetőség a családosok számára is, hogy együtt fedezzék fel a népművészet és a népi kultúra világát. A Tatai Sokadalom a több évtizedes múltra visszatekintő rendezvény, amely évről évre egyre több látogatót vonz a határon innen és túlról is.

Ne maradjatok le erről a csodálatos élményről! Csatlakozzatok hozzánk 2024. június 14-16. között, és élvezzétek a népi kultúra és a természet varázsát együtt velünk. Találkozzunk a Tatai Sokadalmon!

Hamarosan jövünk a részletes programmal!

„A Sokadalomban találkozik a múlt a jelennel, a hagyományos a haladóval, a régi az újjal. A vendégek megtapasztalhatják, hogy a néphagyományok velünk élnek, gazdagítják életünket, színesítik a világunkat.”

Kemma 2016

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések